vrijstaand te koop Mont-près-Chambord, Loir-et-Cher

€ 217.000

contact

omschrijving

Altijd al op zoek geweest naar een huis waar je de drukte van alle dag kan ontvluchten? Dan is dit wellicht iets voor u! Nette ruime woning op slechts 6,5 uur vanaf Utrecht! Maison de Mont-Près-Chambord ligt in de Loire-streek met haar prachtige chateau’s, wijnhuizen en historie. Een ideaal gebied voor natuur- en cultuurliefhebbers of voor diegene die houdt van wandel- en fietstochten. Het is een fijn huis waar je even kunt opladen en genieten. Vrijstaand huis met 700m3 inhoud op een perceel van 4.000 m2 eigen grond 130m2 woonoppervlakte én een zolder van 90m2 die tot iets moois omgetoverd kan worden. Ruime woning met lichte woonkamer en openhaard, woonkeuken, 4 slaapkamers en 2 garages. Ook de karakteristieke luiken en entre sol ontbreken niet!

Voor meer informatie en een bezichtiging kunt u contact opnemen met: Ilse van Kralingen + (gebruik het formulier om te reageren) (gebruik het formulier om te reageren)

Chateau Chambord is het grootste kasteel van Frankrijk. Net buiten haar domeinen ligt een pittoresk dorpje genaamd Mont-Près-Chambord. Via de glooiende akkerlanden met wijnranken vind je dit nette huis. Landelijk en dus rustig gelegen op 4.000 m2 grond waarvan de helft een omheinde tuin en de andere 2000 m2 bos met o.a. een walnotenboom. Het huis is naast goed onderhouden, warm en sfeervol ingericht. De inboedel is zelfs bij de verkoop inbegrepen! Het huis biedt veel ruimte met 700m3 inhoud. De woning heeft naast een ruime woonkamer van 31m2, een woonkeuken, 4 slaapkamers, badkamer en twee aparte wc’s, een kleiner kamertje (hier staat o.a. een opklapbed) was- en droogruimte ook nog eens 2 garages en een grote zolder. De leefruimtes zijn verdeeld over 2 woonlagen maar ook op de zolder kan nog een prachtige ruimte worden gecreëerd van 90m2. Ook is er nog een schuur, een houthok en een stookruimte. Het huis wordt verwarmd middels olie gestookt CV, uiteraard is er ook een grote openhaard aanwezig en zijn alle ramen van karakteristieke houten luiken voorzien. Het hele huis is voorzien van natuurstenen vloeren, een enkel vertrek met houten lamellenparket. De woonkamer en 2 slaapkamers hebben sfeervolle, grote, openslaande deuren. De woning ligt op het zuiden georiënteerd waardoor er veel licht binnenvalt. Kortom een huis waar u aan ruimte geen gebrek zult hebben en instap klaar is of welke u eenvoudig aan uw eigen wensen kunt aanpassen.

electriciteit, dak in goede staat, water, eetkamer, keuken, parkeerplaats, garage, gemeubileerd, sceptic tank op norm, solide basis structuur, verwarming op olie, centrale verwarming, open haard

gegevens woning

Franimo nr.: #4912732
referentie: #4912732
departement: Loir-et-Cher
nabij: Mont-près-Chambord
type: vrijstaand
kamers: 7
slaapkamers: 4
woning: 210 m2
terrein: 4 m2
prijs: € 217.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
231 - 330E
323
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G
97

aanbieder

naam:Ilse van Kralingen
adres: 32 Standhasenstraat, 32
3312 LR Dordrecht
Nederland
spreekt: Duits, Engels, Nederlands
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Mont-près-Chambord (Loir-et-Cher)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
16 423 €
Onroerend goed belasting
geschat
tussen 434 € en 1 519 €
Gebruikersbelasting
geschat
tussen 434 € en 1 085 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Tours 37100 Indre-et-Loire appartement foto

appartement Tours 37100

Indre-et-Loire

op 38 km

€ 176.135

Loches Indre-et-Loire landgoed foto

landgoed Loches

Indre-et-Loire

op 37 km

€ 220.000

Mehun-sur-Yèvre Cher huis foto

huis Mehun-sur-Yèvre

Cher

op 46 km

€ 162.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

meer informatie en foto's beschikbaar

Stuur het formulier om meer informatie en foto's te verkrijgen.

×