vrijstaand te koop Chinon, Indre-et-Loire

€ 173.000

contact

omschrijving

Boerenwoning tussen LOUDUN en CHINON :

Op de begane grond: keuken met open haard, bijkeuken, woonkamer open haard en insert, badkamer, toilet. Op de 1e verdieping: overloop, gang, kantoor, 4 kamers, toilet, ruimte die bij de etage betrokken kan worden. (Elektrische verwarming + schouw met insert)

Bijgebouwen: garage, 2e bijkeuken, 2 schuren boven elkaar, 2e huis dat als schuur wordt gebruikt . Binnenplaats en aangrenzende tuin. Grote tuin en boomgaard met schuur aan de overkant van de straat met kersen-, pruimen- en walnoot-, peren- en appelbomen.

Deze oude boerderij van eind 1800 is in 1990 geheel gerenoveerd. Het bestaat uit twee huizen die aan een binnentuin liggen. Het tweede huis doet nu dienst als schuur. De binnentuin en de tuin zijn gescheiden van de weg door een muur. De tuin en de binnentuin zijn geheel vrij.

Centraal in het huis is de gezellige ruime keuken. Hier kom je het huis binnen en hier bevindt zich de trap naar boven. De keuken heeft een grote Franse open haard. Naast de keuken is een ruime woonkamer met een open haard. Verder is er beneden een ruime badkamer (douche, bad en 2 wastafels) een toilet, pantry en een inpandige garage. Deze is vanuit de zitkamer te bereiken. In de bijkeuken, die een aparte ingang heeft, staat de boiler en is ruimte voor afvalcontainers, wasmachine, fietsen, etc.

Op de boven etage zijn vier grote slaapkamers, een grote overloop en een toilet.

Naast bovengenoemde zijn er nog enkele ruimtes die niet in gebruik zijn. Vanaf de cour is een opslagruimte op de begaande grond en een ruimte op de eerste etage die middels een ladder via een schuurdeur te bereiken is. Vanaf de Noordzijde is ook een ruimte te betreden middels een ladder en een schuurdeur op de eerste etage. Deze ruimte is voorzien van een raam

electriciteit, dak in goede staat, water, keuken, parkeerplaats, garage, solide basis structuur, dubbel glas, electrische verwarming, open haard

gegevens woning

Franimo nr.: #3522721
referentie: Mepieds - Sammercolles
departement: Indre-et-Loire
nabij: Chinon
type: vrijstaand
kamers: 5
slaapkamers: 4
woning: 155 m2
terrein: 2100 m2
prijs: € 173.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
181
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
5
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

naam:Dorien Jonge van Zwijnsbergen de
adres: 33 Apollolaan, 33
1077AC Amsterdam
Nederland
spreekt: Duits, Engels, Frans, Nederlands
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Chinon (Indre-et-Loire)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
13 396 €
Onroerend goed belasting 600 €
Gebruikersbelasting 600 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Châtillon-sur-Indre Indre huis foto

huis Châtillon-sur-Indre

Indre

op 45 km

€ 163.000

Les Forges Deux-Sèvres huis foto

huis Les Forges

Deux-Sèvres

op 45 km

€ 139.000

Montrichard Loir-et-Cher huis foto

huis Montrichard

Loir-et-Cher

op 46 km

€ 139.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

meer informatie en foto's beschikbaar

Stuur het formulier om meer informatie en foto's te verkrijgen.

×