villa te koop Méounes-lès-Montrieux, Var

€ 799.000

contact

omschrijving

Prachtige woning (2002), 297 m2, te koop in Provence, gelegen tussen Nice en Marseille. Het geheel van hoge kwaliteit, en recent opnieuw gerenoveerd. Zwembad met zout systeem. Grote prive parkeer gelegenheid, dubbele carport. Schitterende tuin met orangerie.

Gelegen halverwege tussen Nice & Marseille, op 15 min. afstand van 'auto route' ingang. Heel geschikt voor Gîte/B&B exploitatie ook omdat groot aantal slaapkamers te bereiken zijn via aparte tuin ingang.

Op begane grond : Grote entrée met gasten toilet. Eetkamer, woonkamer met mezzanine +- 100M2 : moderne keuken met top kwaliteits apparatuur en groot kook eiland. Veel ingebouwde kasten. Grote (dubbelglas) schuifpuien en ruiten met ingebouwde automatische sunstores die het mooie uitzicht over de omgeving en zwembad extra benadrukken. Godin houtkachel aanwezig voor knusse winterdagen. Airconditioning (omzetbaar tot verwarming in winter). Grote zomerkeuken met barbecue en ingebouwde kasten, gelegen naast de keuken.

Zeer ruime master slaapkamer met apart terras, aparte dressing, en grote moderne badkamer met walk-in shower, ingebouwde kasten, dubbele handdoek verwarming. Aparte wc. Airconditioning.

Op 'rez de jardin' : 4 ruime slaapkamers, waarvan 3 met eigen terras en entrée. Extra ruimte, nu gebruikt als kantoor, waar nog een of twee slaapkamers /woonkamer/keuken kunnen worden ingericht. Aparte badkamer, sport ruimte. Veel kast ruimte.

Zonnepanelen produceren meer elektriciteit dan verbruikt wordt (produktie wordt verkocht). Warm water zonen panelen voor heet water en warmwater verwarming.

'Virtual visit' van het interior op aanvraag.

Het geheel ligt op 20 minutes van groot shopping centre, 45 minuten van Toulon Airport/Toulon TGV, 60 minuten van Marseille Airport/Aix-en-Provence TGV, en 75 min. van Nice airport. 15 minuten naar ingang/uitgang autoroute. Prachtige zandstranden op korte afstand. In het dorp is een bakker, slager, supermarkt, post, bibliotheek, café & restaurant op wandel afstand.

electriciteit, dak in goede staat, water, eetkamer, keuken, parkeerplaats, zwembad, aangesloten op het riool, verwarming op hout, dubbel glas, open haard, warmtepomp, nieuw gebouwde woning

gegevens woning

Franimo nr.: #6239987
referentie: 072229
departement: Var
nabij: Méounes-lès-Montrieux
type: villa
kamers: 8
slaapkamers: 5
woning: 297 m2
terrein: 11000 m2
prijs: € 799.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
90
91 - 150C
150 - 230D
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
2
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

naam:Jacqueline N.
adres:
83136 Meounes
Frankrijk
spreekt: Duits, Engels, Frans, Nederlands
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Méounes-lès-Montrieux (Var)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
56 465 €
Onroerend goed belasting 3 300 €
Gebruikersbelasting 0 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Fontvieille Bouches-du-Rhône villa foto

villa Fontvieille

Bouches-du-Rhône

op 24 km

€ 790.000

Brignoles Var villa foto

villa Brignoles

Var

op 10 km

€ 879.000

Les Olives Bouches-du-Rhône huis foto

huis Les Olives

Bouches-du-Rhône

op 26 km

€ 580.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

meer informatie en foto's beschikbaar

Stuur het formulier om meer informatie en foto's te verkrijgen.

×