stadshuis te koop Clermont-en-Argonne, Meuse

€ 59.000

contact

omschrijving

In CLERMONT EN ARGONNE bestaat dit te renoveren huis op 3 niveaus: Op de begane grond: een keuken en een woonkamer, 1e verdieping: 2 slaapkamers met balkon en toilet, 2e verdieping: de 2 slaapkamers en een badkamer. Zolder, kelder, vrijstaande garage, schuur en tuin. Olie centrale verwarming. CLERMONT EN ARGONNE heeft veel winkels, een school, een universiteit, een medisch huis. De snelweg A4 ligt vlakbij en kan PARIS in 2 uur en 15 minuten bereiken, Metz in 1 uur. Beleggers weten dat dit huis op ongeveer 15 km van het toekomstige middeleeuwse amusementspark ligt De kosten zijn de verantwoordelijkheid van de verkoper.

gegevens woning

Franimo nr.: #4684730
referentie: 340930302034
departement: Meuse
nabij: Clermont-en-Argonne
type: stadshuis
kamers: 6
slaapkamers: niet opgegeven
woning: 106 m2
terrein: 360 m2
prijs: € 59.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
11
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

Capifrance Marcus

makelaar: Capifrance Marcus
naam:Patricia Marcus
spreekt: niet opgegeven
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Clermont-en-Argonne (Meuse)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
5 553 €
Onroerend goed belasting
geschat
tussen 118 € en 413 €
Gebruikersbelasting
geschat
tussen 118 € en 295 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Vouthon-Bas Meuse dorpshuis foto

dorpshuis Vouthon-Bas

Meuse

op 49 km

€ 60.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

meer informatie en foto's beschikbaar

Stuur het formulier om meer informatie en foto's te verkrijgen.

×