landgoed te koop Saint-Remy, Vogezen

€ 425.000

omschrijving

automatisch vertaald

Droomhuis met Park, mooi uitzicht en rust.

de vloeroppervlakte van 270 m² op 1 hectare terrein. 2002 volledig herbouwd

Gelegen in een prachtig landschap van de voormalige boerderij Mittelvogesen op 350 m boven zeeniveau. In 500 ziel gemeente met buren als je gedroomd, 500 meter van het stadhuis, de kerk, de kleuterschool en de school. Alle aankopen binnen de 12 km. 5 km twee manege met paardrijden, meer dan 50 paarden. Groot bos staat op loopafstand.

 

60-90 minuten van Basel, Strasbourg, Mulhouse, Colmar, Freiburg, Karlsruhe, Landau.

 

Ideaal voor Paardensport en dierenliefhebbers, centrum voor de grote familie.

 

2002 volledig herbouwd vanaf nul, maximaal vier buitenmuren en gezonde deel van het dak staal alles nieuw (nieuwe massale funderingen, muren en plafond, alle apparatuur en installatie, vensterdeuren enz., met Duitse materialen na D normen in Frankrijk toegestaan).

 

De begane grond met 205 m² is rolstoel toegankelijk, toegankelijke obstakelvrije ook via de garage. Verwarmde vloeren en tegel in de gehele. Overal is er gipsplaat of behang, om hygiënische redenen. Alles is helder, zonnige,

electriciteit, dak in goede staat, water, eetkamer, keuken, parkeerplaats, garage, zwembad, gemeubileerd, sceptic tank op norm, verwarming op olie, centrale verwarming, dubbel glas, open haard

gegevens woning

Franimo nr.: #3635589
referentie: -
departement: Vogezen
nabij: Saint-Remy
type: landgoed
kamers: 8
slaapkamers: 3
woning: 270 m2
terrein: 9792 m2
prijs: € 425.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
157
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
45
56 - 80F
> 80G

aanbieder

naam:Schuhmacher
adres:

spreekt: Duits, Engels, Frans
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Saint-Remy (Vogezen)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
30 734 €
Onroerend goed belasting 1 037 €
Gebruikersbelasting 1 508 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Strasbourg Bas-Rhin restaurant foto

restaurant Strasbourg

Bas-Rhin

op 45 km

€ 436.800

Molsheim Bas-Rhin winkel foto

winkel Molsheim

Bas-Rhin

op 33 km

€ 313.600

Docelles Vogezen huis foto

huis Docelles

Vogezen

op 17 km

€ 485.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.