landgoed te koop Demangevelle, Haute-Saône

€ 275.000

contact

omschrijving

Prachtige voormalige pastorie M (gebruik het formulier om te reageren)

Indeling: Ruime entree 23m² met garderobe en wc, living 28m², eetkamer 27m², geëquipeerde keuken 18m², voorkamer 17m², slaapkamer met douche en wastafel 17m².

Etage: Hal 16m², 5 kamers 17, 16, 18, 27 en 17m², badkamer bad/ douche/ dubbele wastafel/ bidet/ wc, atelier 23m² met aanrecht en wateraansluiting.

Inpandige schuur 34m², stookruimte 16m²

Prachtige gewelfkelders onder het hele pand. Op het terrein een schuurtje voor tuingereedschap en een garage links op de prachtige binnenplaats 23m² met broodoven

Ruimte en perfectie. Schitterende voormalige pastorie in een leuk echt Frans dorpje met een mooi uitzicht over de Vogezen, het bergachtige achterland van ons gebied. Het huis bied buitengewoon veel ruimte en is daarom uiterst geschikt te maken voor kamerverhuur of te gebruiken als familiehuis. Er is al een gastenkamer met eigen douche en wastafel. Verder is er voorzien in een grote badkamer met bad, douche en dubbele wastafel bidet en wc. Een moderne volledig geëquipeerde keuken met aansluitend het woongebied: eetkamer, woonkamer en salon met open haard.

Vanuit de woonkamer loopt men het natuurstenen terras op met een schitterend uitzicht over de vallei van de rivier "le Côney". Onder het terras, te bereiken via een natuurstenen trap ligt de mooi verzorgde tuin met zwembad en een Petanque baan (ook wel jeu-de-boules genaamd).

Naast een aantal grote kamers is er ook een atelier in twee niveaus met watervoorziening waarvan een deel op dit moment wordt gebruikt als logeergelegenheid. Dit deel is eventueel apart te verhuren of te gebruiken voor meerdere gezinnen of schilders atelier met lichtinval van twee kanten. Op de ruime overloop zijn een viertal grote inbouwkasten. Onder het gehele woongedeelte van de pastorie bevinden zich schitterende gewelfkelders, ideaal voor de opslag van wijn, maar zeker ook geschikt te maken als eetgelegenheid b.v. tables d'hôtes.

Er is voorzien in een centrale verwarming op stookolie en een systeem voor het ontharden van het drinkwater. Op nog geen 4km afstand is een ruime jachthaven met restaurant aan de rivier "la Saône" en golfbanen op 45km in Vittel en Luxeuil les Bains. Het wintersportgebied met mooie pistes in de Vogezen op ongeveer 90km afstand en de oprit naar de autoroute A31 op 45km.

Voor het huis is een ruime binnenplaats met daaraan tevens een garage en een voormalig kippenhok. In de garage bevindt zich een oude natuurstenen broodoven die nog geheel in takt is, daar kan men dus brood of pizza's bakken op de ouderwetse manier zoals de oude dorpelingen en meneer pastoor dat vroeger deden. Het huis is geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.

Een schitterende pastorie met geweldig veel ruimte op een prachtige plek van waaruit men mooie wandelingen kan maken in het groene natuurgebied van de Haute-Saône. Het huis en de streek hebben net iets meer dan men zich voor kan stellen.

electriciteit, dak in goede staat, water, eetkamer, keuken, parkeerplaats, garage, zwembad, aangesloten op het riool, solide basis structuur, verwarming op olie, centrale verwarming, dubbel glas, open haard

gegevens woning

Franimo nr.: #3694740
referentie: M9843_24761
departement: Haute-Saône
nabij: Demangevelle
type: landgoed
kamers: 10
slaapkamers: 6
woning: 202 m2
terrein: 1804 m2
prijs: € 275.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
118
150 - 230D
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
19
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

wnbimmobilier.nl

makelaar: wnbimmobilier.nl
naam:Walther Barkmeijer
adres: 12 Rue de la Brasserie
70500 Bousseraucourt
Frankrijk
spreekt: Duits, Engels, Frans, Nederlands
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Demangevelle (Haute-Saône)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
20 414 €
Onroerend goed belasting 1 030 €
Gebruikersbelasting 658 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Changey Haute-Marne gîtes/ chambres d'hôtes foto

gîtes/ chambres d'hôtes Changey

Haute-Marne

op 30 km

€ 299.000

Neuvelle-lès-Champlitte Haute-Saône huis foto

huis Neuvelle-lès-Champlitte

Haute-Saône

op 33 km

€ 199.000

Gruey-lès-Surance Vogezen vrijstaand foto

vrijstaand Gruey-lès-Surance

Vogezen

op 10 km

€ 245.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

meer informatie en foto's beschikbaar

Stuur het formulier om meer informatie en foto's te verkrijgen.

×