huis te koop Gordes, Vaucluse

€ 1.425.000

contact

omschrijving

Aan de rand van een prachtig gehucht in de stad Gordes, op een dominante positie, prachtig stenen landhuis van ongeveer 370 m² bruikbare oppervlakte op een perceel van 2.153 m² met een prachtig uitzicht op de Luberon en zijn hooggelegen dorpen, evenals de Vaucluse bergen. Dit zeer lichte landhuis, gebouwd op het oosten / westen, gebouwd in 2000, biedt in totaal 7 slaapkamers (waarvan één in een onafhankelijk appartement) voor evenveel badkamers. Op tuinniveau (als onderdeel van een receptie-activiteit kunnen de privé- en huurruimtes volledig onafhankelijk zijn of een enkele eenheid vormen voor gezinsgebruik): toegang tot het pand is via een binnenplaats in het midden staat een prachtige stenen fontein. Voor ons, het landhuis dat het woongedeelte vormt, aan onze rechterkant een overdekt terras van 43 m² met een heel mooi uitzicht, terwijl aan onze linkerkant een sinaasappelboomgaard dienst doet als ontbijtzaal. U komt het landhuis direct binnen in de woonkamer van circa 57 m² (met aan de linkerkant een kantoorgedeelte) een prachtige open haard. We worden meteen getroffen door het buitengewone uitzicht aan de oostkant, versterkt door grote ramen met bakstenen scheidingswanden. De volledig uitgeruste keuken van 21 m² is halfopen en heeft ook een eethoek. Toilet met fonteintje. Slaapkamer van 19 m² met geïntegreerde doucheruimte. Slaapkamer van 13,70 m² met doucheruimte met daarboven een kindergedeelte van ongeveer 20 m² met wc. In het deel dat gereserveerd is voor huurders, een andere keuken / woonkamer van 32,50 m² (in verbinding met het sinaasappelboomgaard) die ook uitkomt op een terras op het oosten. Boven: een slaapzaal voor kinderen van ongeveer 25 m² met waterpunt. 4 slaapkamers van ongeveer 16 m², allemaal met doucheruimte en wc. Onafhankelijk appartement: ca. 40 m² bestaat uit een woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een badkamer met wc. Buiten: Een heel mooi zwembad type zwembad van 13 x 5,50 m met ruimte is veilig en voldoende afstand van het huis. Jacuzzi 5 plaatsen. De vegetatie bestaat voornamelijk uit lokale soorten. Twee parkeerplaatsen. Comfort en voordelen: Dit landhuis, gebouwd in 2000, is robuust en gezond dankzij hoogwaardige materialen. Het profiteert van een zeer grote kruipruimte die dienst doet als stookruimte, opslag, kelder ... 2 alarmen (één voor het privégedeelte, de andere voor het verhuurgedeelte). Elektrische rolluiken op de 4 erkers. Olieverwarming, op de begane grond, door radiatoren boven (de isolatie is zeer effectief waardoor het verbruik laag is). Opmerkingen: Onberispelijke en hoogwaardige woning, in perfecte staat, direct bewoonbaar. Ook geschikt voor een gezellige activiteit met een interessante relatie als voor een groot familiebezit. Het uitzicht en de helderheid zijn werkelijk uitzonderlijk. COMPTOIR IMMOBILIER DE FRANCE - Dino MAURIZI Dino - 06 20 09 00 80 - For more information about this property : www.cif-immo.com (Item 11743)

gegevens woning

Franimo nr.: #4944762
referentie: 3438052544
departement: Vaucluse
nabij: Gordes
type: huis
kamers: 10
slaapkamers: 7
woning: 370 m2
terrein: 2135 m2
prijs: € 1.425.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
95
150 - 230D
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
28
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

Comptoir Immobilier de France

makelaar: Comptoir Immobilier de France
naam:Marina Gemelgo
adres: 2 Avenue de la Sauvagine
34920 Le Cres
Frankrijk
telefoon: 00 33 467150515
spreekt: Engels, Frans
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Gordes (Vaucluse)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
99 534 €
Onroerend goed belasting 2 500 €
Gebruikersbelasting
geschat
tussen 2 850 € en 7 125 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Saint-Marc-Jaumegarde Bouches-du-Rhône villa foto

villa Saint-Marc-Jaumegarde

Bouches-du-Rhône

op 29 km

€ 1.390.000

Bonnieux Vaucluse hotel-restaurant foto

hotel-restaurant Bonnieux

Vaucluse

op 8 km

€ 1.390.000

Beaumes-de-Venise Vaucluse landgoed foto

landgoed Beaumes-de-Venise

Vaucluse

op 17 km

€ 1.650.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

meer informatie en foto's beschikbaar

Stuur het formulier om meer informatie en foto's te verkrijgen.

×