huis te koop Gordes, Vaucluse

€ 590.000

contact

omschrijving

In de stad Gordes, aan de rand van een prachtig oud gehucht, charmant en licht stenen huis op het zuiden, ongeveer 105 m² woonruimte in een modern interieur op 480 m² grond met zwembad op 5 minuten van een dorp met winkels en beroemde Provençaalse markt van Coustellet. Het huis wordt verkocht met de meeste meubels In het hoofdgebouw vinden we een open keuken naar een mooie woonkamer met open haard (40 m²) die toegang geeft tot een terras van 60 m² op het zuiden met wijngaard, blauwe regen water met wc, grote slaapkamer (19 m²) met eigen badkamer (6 m²), apart toilet (1,60 m²). Boven de mezzanine van de woonkamer van 10 m² boven de woonkamer die ruimte biedt voor een kantoor of extra slaapgelegenheid (10 m²). Boven, via een buitentrap, is er een kleine onafhankelijke kamer (9 m2) die kan dienen als een extra slaapkamer met douche en wc, met toegang tot een klein terras met een prachtig uitzicht op de Luberon. Aan de andere kant van de tuin, een stenen schuur met een mooie onafhankelijke logeerkamer met douche en wc (13,50 m2), evenals een kleine technische ruimte voor het zwembad die ook wordt gebruikt voor de was . Buiten: Volledig omsloten door stenen muren, is de tuin zeer goed onderhouden met gras rondom het zwembad en groene vegetatie. Een groot terras voor de woonkamer op het zuiden bedekt met een latwerk en de blauwe regen, de irrigatie van de tuin is eenvoudig dankzij een put die ook een kleine fontein voedt. Kleine berging onder de trap naar de onafhankelijke kamer boven. Zwembad van 7 x 3,50 m. Comfort en diensten: Recente renovatie (2013), het huis heeft dubbele beglazing, een uitgeruste en ingerichte keuken, een waterput, automatisch sproeisysteem, riolering, verwarming door omkeerbare airconditioning + extra convectoren. Parkeerplaats voor het huis. Opmerkingen: Huis vol charme en licht, rustig en biedt een vorm van welzijn zowel binnen (vanwege de volumes) als buiten (dankzij het weelderige groen). De situatie is ideaal om volledig te profiteren van de regio en te overwegen wandelen of fietsen. Eenvoudig te onderhouden, dit huis is perfect om uw tweede huis in de Luberon te worden. Slag van hart zorgt voor. Verkoper vergoedingen

gegevens woning

Franimo nr.: #4944680
referentie: 3438052446
departement: Vaucluse
nabij: Gordes
type: huis
kamers: 4
slaapkamers: 3
woning: 105 m2
terrein: 480 m2
prijs: € 590.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
231 - 330E
288
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
15
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

Comptoir Immobilier de France

makelaar: Comptoir Immobilier de France
naam:Marina Gemelgo
adres: 2 Avenue de la Sauvagine
34920 Le Cres
Frankrijk
telefoon: 00 33 467150515
spreekt: Engels, Frans
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Gordes (Vaucluse)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
42 086 €
Onroerend goed belasting 850 €
Gebruikersbelasting
geschat
tussen 1 180 € en 2 950 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Nîmes Gard huis foto

huis Nîmes

Gard

op 43 km

€ 598.000

Marseille Bouches-du-Rhône villa foto

villa Marseille

Bouches-du-Rhône

op 43 km

€ 699.600

Cairanne Vaucluse boerderij foto

boerderij Cairanne

Vaucluse

op 27 km

€ 749.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

meer informatie en foto's beschikbaar

Stuur het formulier om meer informatie en foto's te verkrijgen.

×