huis te koop Bourgneuf-Val-d'Or, Saône-et-Loire

€ 434.000

contact

omschrijving

In het hart van de Côte Chalonnaise bied ik deze prachtige moderne villa van 182 m² op een mooi afgesloten terrein met bomen van 1273 m² en het zwembad. De begane grond bestaat uit een prachtige open keuken met uitzicht op de zeer lichte woonkamer-verblijf op het zuiden met uitzicht op het zwembad. Ook op hetzelfde niveau een slaapkamer met kledingkast, een badkamer met inloopdouche en een nabijgelegen toilet. Boven een grote mezzanine die toegang geeft tot 3 slaapkamers met kasten, een met een kleedkamer, verder heb je een toilet en een mooie badkamer. Voor mooie zonnige dagen een groot terras van 80 m² met zwembad en poolhouse in een bevoorrechte en absoluut rustige omgeving. Dit zeer functionele huis gebouwd met materialen van goede kwaliteit heeft alle aluminium kozijnen met drie grote ramen en de luiken met domotica, uitgerust met vloerverwarming met uitstekende energieprestaties, een betonnen plaat voor de boven, een garage met een elektrische sectionaaldeur en een wasruimte van 30 m². Ideaal gelegen, deze villa ligt aan de wijnroute op slechts ongeveer 30 km van Beaune, nabij het TGV-station, evenals de golfbaan van Montchanin, aarzel niet om het te komen ontdekken, u zult verleid worden door al deze diensten en van deze geografische locatie die een aanwinst is voor een aangename leefomgeving in deze prachtige authentieke regio van Bourgondië. Les honoraires sont à la charge du vendeur.

gegevens woning

Franimo nr.: #4702241
referentie: 340935824697
departement: Saône-et-Loire
nabij: Bourgneuf-Val-d'Or
type: huis
kamers: 7
slaapkamers: niet opgegeven
woning: 182 m2
terrein: 1273 m2
prijs: € 434.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
149
150 - 230D
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
6
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

Capifrance Bernard

makelaar: Capifrance Bernard
naam:Jean-paul Bernard
spreekt: niet opgegeven
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Bourgneuf-Val-d'Or (Saône-et-Loire)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
31 353 €
Onroerend goed belasting
geschat
tussen 868 € en 3 038 €
Gebruikersbelasting
geschat
tussen 868 € en 2 170 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Dracy-lès-Couches Saône-et-Loire huis met gîte foto

huis met gîte Dracy-lès-Couches

Saône-et-Loire

op 7 km

€ 418.000

Moulins-Engilbert Nièvre huis foto

huis Moulins-Engilbert

Nièvre

op 44 km

€ 362.250

Meursault Côte-d'Or landgoed foto

landgoed Meursault

Côte-d'Or

op 11 km

€ 375.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

meer informatie en foto's beschikbaar

Stuur het formulier om meer informatie en foto's te verkrijgen.

×