huis te koop Pau, Pyrénées-Atlantiques

€ 480.000

huis omschrijving

automatisch vertaald

Boerderij in 1826 met huisje gerestaureerd in de jaren 1990 in de traditie van Béarn, behoud van de traditionele materialen van de stenen, eiken en kastanje. Mooie post, woonkamer, eetkamer en keuken, alles met hoge plafonds en afmetingen confortablesIl heeft 3 ruime kamers, een op de begane grond met badkamer en toilet op de verdieping. De mezzanine en de grote speelzaal maken het van extra kamers met onafhankelijke toegang van 2 vluchten van trappen. Het huisje van 53 m² met inbegrip van een verblijf, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Garage en ketelruim 75 m² en een terras van volledige lengte van het huis met Intrekbare Afbaarden. Een afhankelijkheid met stallen voor 4 paarden, zadel, werken en opslag met elke prairie kamer is toegankelijk voor de stal. Op 4 hectare omheind algemene stemmen (2/3 in weiland en boomgaard de rest in hout van eiken en beuken) en doorkruist door een permanente stroom. Perfect onderhouden (House, huisje, Park, boomgaarden en weilanden, moestuin, hout) en gelegen in een rustig gehucht 23 minuten van PAU

gegevens woning

Franimo nr.: #2300121
referentie: 6443992
departement: Pyrénées-Atlantiques
nabij: Pau
type: huis
kamers: 6
slaapkamers: niet opgegeven
woning: 220 m2
terrein: - m2
prijs: € 480.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
217
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
16
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

AGIR International

makelaar: AGIR International
naam:Tony Burt
adres: 31 rue Bernadotte
64000 Pau
Frankrijk
telefoon: niet opgegeven
spreekt: Engels, Frans
waardering: ★ ★ ★ ★
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Pau (Pyrénées-Atlantiques)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
34 518 €
Onroerend goed belasting 900 €
Gebruikersbelasting
geschat
tussen 960 € en 2 400 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Dax Landes huis foto

huis Dax

Landes

op 45 km

€ 379.800

Gurmençon Pyrénées-Atlantiques huis foto

huis Gurmençon

Pyrénées-Atlantiques

op 16 km

€ 599.000

Ousse-Suzan Landes huis foto

huis Ousse-Suzan

Landes

op 49 km

€ 621.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

Dop Makelaars - Uw aankoopmakelaar!

Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces van uw droomwoning in Frankrijk. Dop Makelaars biedt u een 'compleet aankooppakket' en gaat bovendien met u mee naar Frankrijk om te bezichtigen. Wij verdienen ons terug tijdens de onderhandelingen dus laat u bijstaan door onze ervaren makelaars waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare aankoop zonder zorgen.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

juridisch advies

U bent eigenaar van een huis in Frankrijk, u gaat binnenkort uw droomhuis kopen of uw huidige huis verkopen? Onze jurist Sophie Rodrigues heeft jarenlange ervaring en helpt u graag met alle juridische zaken met betrekking tot Frans onroerend goed. Heeft u vragen over bijvoorbeeld belasting, erfrecht, successie, schenking van uw huis, neem dan gerust eens contact met haar op.