huis te koop Deuxnouds-devant-Beauzée, Meuse

€ 76.300

contact

omschrijving

Bezoek BEAUSITE dit bewoonbare huis zonder werken en bestaat uit 8 kamers, waaronder 6 kamers, een ruime keuken, een verblijf, 2 kamers met water, een buanderie. De inrichtbare zolder en de grote bijgebouwen zorgen voor extra uitbreidingen. U kunt een bed and breakfast-activiteit maken. Ouders zullen de nabijgelegen school waarderen, met klassen van kleuterschool tot 3e. Aan de rand van het bos van Argonne, zal het liefhebbers van de natuur, jagen of vissen verleiden. Voor geschiedenisliefhebbers: de sites van Vaux Marie, Rembercourt, de meest opvallende Saint Mihiel, de Heilige Weg, de Varinot. Als u van sportieve activiteiten houdt, kunt u op het platteland te voet, te paard en op de mountainbike wandelen. TGV-station op 5 minuten (Parijs op 1 uur) en A4 op 15 minuten (Parijs op 2 1/2 uur), Luxemburg en België op 1 uur 30. Volledig en gedetailleerd rapport van 20 foto's op onze website capifrance.fr (ref advertentie (gebruik het formulier om te reageren) ) De kosten zijn de verantwoordelijkheid van de verkoper.

gegevens woning

Franimo nr.: #4690184
referentie: 340935898174
departement: Meuse
nabij: Deuxnouds-devant-Beauzée
type: huis
kamers: 8
slaapkamers: niet opgegeven
woning: 190 m2
terrein: 579 m2
prijs: € 76.300

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
231 - 330E
318
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
20
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

Capifrance Marcus

makelaar: Capifrance Marcus
naam:Patricia Marcus
spreekt: niet opgegeven
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Deuxnouds-devant-Beauzée (Meuse)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
6 743 €
Onroerend goed belasting
geschat
tussen 153 € en 534 €
Gebruikersbelasting
geschat
tussen 152,60 € en 381,50 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Le Chesne Ardennes huis foto

huis Le Chesne

Ardennes

op 42 km

€ 88.000

Vouthon-Bas Meuse dorpshuis foto

dorpshuis Vouthon-Bas

Meuse

op 38 km

€ 60.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

meer informatie en foto's beschikbaar

Stuur het formulier om meer informatie en foto's te verkrijgen.

×