huis te koop Pouillon, Landes

€ 399.000

contact

omschrijving

In het glooiende deel van zuidelijk Les Landes, dicht bij de grens met het departement Pyrénées Atlantiques, bevindt zich dit grote huis opgebouwd uit natuurlijk steen met blauw schilderwerk.. Deze voormalige schuur uit begin 1900 werd in het verleden gebruikt voor de opslag van granen en wijn. In 2010/2011 is het pand volledig gerestaureerd tot riant woonhuis.

Bij binnenkomst komt u in de zeer ruime hal. Hier bevindt zich de trap, in authentieke stijl, naar de 1e verdieping. Achter de hal bevindt zich de eetkamer. Verlaat u door de linkerdeur de hal, dan komt u in de buitengewoon ruime woonkamer met open keuken. Dit geheel beslaat alleen al ca. 100 m2. Eveneens op de begane grond treft u 2 slaapkamers aan, een badkamer met dubbele wastafel en douche alsmede een aparte toiletruimte.

Vanaf de begane grond leiden vier schuifpuien naar de achtertuin, het terras en zwembad (10 x 5 meter). De tuin is prachtig aangelegd met meerdere zitjes en nabij het zwembad een houten schuur met buitenkeuken-hoek.

Volgt u in de aankomsthal de trap naar boven, dan komt u in een zeer ruime gang van ca. 13 x 3 meter. Aan deze gang liggen 4 ruime kamers met aangrenzende badkamers.

Uw familie en vrienden kunt u hier gemakkelijk onderbrengen maar het huis is ook zeer geschikt om een B&B (chambres d’hôtes) op te starten.Tot 2018 waren de huidige Nederlandse eigenaren ook uitbaters van een B&B en de locatie is in de omtrek als zodanig nog steeds bekend.

Het huis ligt aan de buitenrand van Pouillon, dichtbij het dorp Gaâs. Pouillon heeft een regionale functie voor de omliggende dorpen en telt ca. 3000 inwoners. Het beschikt over een supermarkt, bakker, restaurants, pharmacie, huisartsen, lagere en middelbare school enz. Dit alles op ca. 3 km afstand.

Binnen een klein uurtje rijden arriveert u bij de schitterende stranden van zuidwest Frankrijk, bekend om zijn uitgelezen surfmogelijkheden. Na ca. vijf kwartier rijden loopt u in het centrum van San Sebastian in Spanje of maakt u een mooie hiking-tocht in de Pyreneeën.

Totale perceel oppervlakte: 3.700 m2

Woonoppervlakte ca. 360 m2, ( eur. 1.108 per m2 woonoppervlakte).

Buitenafmeting van het pand; ca. 19 x 12 m.

Vraagprijs: eur 399.000 k.k. (een belangrijk deel van het meubilair is inclusief de prijs)

energielabel: C (overal isolatieglas, steenwol op de vliering, isolatie-gipsplaat tegen de binnenkant van alle buitenmuren)

Alle electra, incl. meterkast, aangelegd in 2011

Verwarming: Moderne CV ketel met ingebouwde boiler op propaangas. Daarnaast nog een 4 jaar oude houtkachel.

De gastank met een inhoud van 1100 kilo is ondergronds aangelegd

De eigenaren hebben het huis zonder “Agence” in de verkoop, dus er zijn geen makelaarskosten.

electriciteit, dak in goede staat, water, eetkamer, keuken, parkeerplaats, zwembad, gemeubileerd, sceptic tank op norm, solide basis structuur, verwarming op hout, gasverwarming, centrale verwarming, dubbel glas, open haard

gegevens woning

Franimo nr.: #3905036
referentie: -
departement: Landes
nabij: Pouillon
type: huis
kamers: 10
slaapkamers: 6
woning: 360 m2
terrein: 3700 m2
prijs: € 399.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
107
150 - 230D
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
9
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

naam:Hen Oostendorp
adres: 8 Chemin de Truquez
40350 Pouillon
Frankrijk
spreekt: Duits, Engels, Frans, Nederlands
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Pouillon (Landes)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
28 945 €
Onroerend goed belasting 1 940 €
Gebruikersbelasting 2 200 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Biarritz Pyrénées-Atlantiques appartement foto

appartement Biarritz

Pyrénées-Atlantiques

op 30 km

€ 404.000

Capbreton Landes huis foto

huis Capbreton

Landes

op 22 km

€ 349.650

Billère Pyrénées-Atlantiques huis foto

huis Billère

Pyrénées-Atlantiques

op 37 km

€ 440.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

meer informatie en foto's beschikbaar

Stuur het formulier om meer informatie en foto's te verkrijgen.

×