huis te koop Bilieu, Isère

€ 265.000

omschrijving

automatisch vertaald

Prachtige familie-eigendom op de hoogte van PALADRU (Isère) in het hart van de driehoek LYON, CHAMBERY, GRENOBLE. De Villa ligt in een bebost park aan de rand van het bos. Uitzonderlijk uitzicht op de montagnesPlain voet lichtgevende gemaakt in d 'een woonkamer/salon met open haard, keuken en eethoek, 3 slaapkamers, elk met een deur-raam dat uitgeeft op het terras, kamer d' water, WC, berging en wasruimte. Op de zolder vindt u een speelruimte, bureau, 2 zeer ruime slaapkamers, een badkamer, een TOILET. U zal nog steeds de mogelijkheid tot het regelen van de zolder aangrenzende 25m2. In de kelder van een lokale cv-ruimte en een kelder/berging. U zult genieten van een uitzonderlijk uitzicht op het grote terras dat neerdaalt op deze grote aangelegd. Sector rustige en champetre. Huis van de traditionele bouw om de smaak van de dag. Heeft découvrir265 000 € (kosten worden onderhandeld worden op kosten van de verkoper)

gegevens woning

Franimo nr.: #4445046
referentie: 38066-154
departement: Isère
nabij: Bilieu
type: huis
kamers: 6
slaapkamers: 5
woning: 175 m2
terrein: - m2
prijs: € 265.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
231 - 330E
325
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G
97

aanbieder

notaires Ab2c Notaires - Mes Charles Baud Et Anne Chirpaz

makelaar: notaires Ab2c Notaires - Mes Charles Baud Et Anne Chirpaz
naam:niet opgegeven
adres:

Frankrijk
telefoon: 06.18.43.35.70
spreekt: niet opgegeven
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Bilieu (Isère)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
19 726 €
Onroerend goed belasting
geschat
tussen 530 € en 1 855 €
Gebruikersbelasting
geschat
tussen 530 € en 1 325 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Seynod Haute-Savoie huis foto

huis Seynod

Haute-Savoie

op 39 km

€ 300.000

Saint-Avre Savoie appartement foto

appartement Saint-Avre

Savoie

op 38 km

€ 240.000

Conjux Savoie huis foto

huis Conjux

Savoie

op 26 km

€ 265.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.