huis te koop Chambon, Gard

€ 235.000

contact

omschrijving

Maison La Vignière is een betoverend huis uit natuursteen, met panoramisch zicht op de Mont Lozère en bevindt zich in een bosrijke omgeving. Het huis is nieuw gebouwd in 2000 en gerenoveerd in 2009. Deze plek is ideaal om te genieten van het uitzicht, en de natuur. Rond het huis zijn er verschillende aangelegde terrassen en dit op verschillende niveau`s. Schaduw en zon, voor elk wat wils.

Indeling Maison La Vignière

Dit rustieke huis heeft 2 slaapkamers, een woonruimt met open keuken voorzien van alle nodige apparatuur.De badkamer is nieuw geïnstalleerd in 2018. (badkamer met Italiaanse Douche) en in de woonkamer is er eveneens een open haard.

electriciteit, dak in goede staat, water, eetkamer, keuken, parkeerplaats, gemeubileerd, sceptic tank op norm, solide basis structuur, verwarming op hout, electrische verwarming, open haard

gegevens woning

Franimo nr.: #3523198
referentie: la vigniere
departement: Gard
nabij: Chambon
type: huis
kamers: 2
slaapkamers: 2
woning: 85 m2
terrein: 3600 m2
prijs: € 235.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
231 - 330E
331 - 450F
401
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
20
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

naam:Liesbeth en Ben Van Den Plas
adres:

België
spreekt: Duits, Engels, Frans, Nederlands
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Chambon (Gard)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
17 662 €
Onroerend goed belasting 521 €
Gebruikersbelasting 360 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Saint-Marcel-d'Ardèche Ardeche huis foto

huis Saint-Marcel-d'Ardèche

Ardeche

op 31 km

€ 240.000

Les Vans Ardeche huis foto

huis Les Vans

Ardeche

op 10 km

€ 209.000

Montpellier Hérault appartement foto

appartement Montpellier

Hérault

op 49 km

€ 189.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

meer informatie en foto's beschikbaar

Stuur het formulier om meer informatie en foto's te verkrijgen.

×