huis te koop Malarce-sur-la-Thines, Ardeche

€ 375.000

contact

omschrijving

In de Cevennen Ardéchoises, in het regionale natuurpark van de Monts d'Ardèche, dicht bij zwemmen, gelegen op 25 minuten van Les Vans - 17e-eeuws stenen gebouw, 160 m2 mooi gerenoveerd tussen authentiek en modern - in een tuin van 700 m2, open keuken kamer woonoppervlak van 40 m2, woonkamer met open haard, kantoor, patio, 3 slaapkamers (waarvan één 24 m2) grote badkamer en douche - terras met panoramisch uitzicht op de bergen

Atypisch huis met meerdere hoekjes en bijgebouwen: Werkplaats, wasruimte, gewelfde wijnkelder, houtschuur, bijgebouwen en 2 grote kamers die verbouwd moeten worden en die een extra 36m2 kunnen bieden - talrijke mogelijkheden - sanitair moet vernieuwd worden.

dak in goede staat, eetkamer, keuken, parkeerplaats, solide basis structuur, nieuwe septic tank nodig, verwarming op hout, dubbel glas, electrische verwarming, open haard

gegevens woning

Franimo nr.: #6685352
referentie: -
departement: Ardeche
nabij: Malarce-sur-la-Thines
type: huis
kamers: 7
slaapkamers: 4
woning: 160 m2
terrein: 700 m2
prijs: € 375.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
231 - 330E
261
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
7
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

naam:delphine BRIERE
adres: 2847 ROUTE DE LA FIGÈRE
07140 MALARCE SUR LE THINES
Frankrijk
spreekt: Engels, Frans
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Malarce-sur-la-Thines (Ardeche)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
27 294 €
Onroerend goed belasting 560 €
Gebruikersbelasting
geschat
tussen 750 € en 1 875 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Chastel-Nouvel Lozère huis foto

huis Chastel-Nouvel

Lozère

op 29 km

€ 320.000

Rillieux-La-Pape Rhône appartement foto

appartement Rillieux-La-Pape

Rhône

op 39 km

€ 277.000

Vergèze Gard huis foto

huis Vergèze

Gard

op 49 km

€ 395.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

meer informatie en foto's beschikbaar

Stuur het formulier om meer informatie en foto's te verkrijgen.

×