gîtes/ chambres d'hôtes te koop Demigny, Saône-et-Loire

€ 725.000

huis omschrijving

Een Charme Hotel, gerestaureerd in 1999, met 10 kamers en 10 badkamers, een suite en een afzonderlijke privéwoning gelegen op een terrein, gedeeltelijk ingericht als siertuin, met beveiligd zwembad. Tevens voorzien van een receptie en kleine bijgebouwen. 500 m2 voor het toeristische deel en 140 m2 voor het privé appartement. Dit hotel, gehuisvest in een authentieke wijnboerderij, is gelegen aan de rand van de Côte d'or, één van ‘s werelds bekendste wijngebieden. Vlakbij vindt u beroemde wijndorpen als Montrachet, Meursault, Pommard, Santenay en Beaune.

Tegen het prachtige decor van de uitgestrekte, glooiende wijnheuvels, kunt u genieten van grootse Bourgogne wijnen. Verder is het hotel omsloten door een grote tuin/park en een prachtige aangelegde binnenplaats met buxusplanten.

electriciteit, dak in goede staat, water, eetkamer, keuken, parkeerplaats, zwembad, gemeubileerd, aangesloten op het riool, verwarming op olie, verwarming op hout, centrale verwarming, dubbel glas, open haard

gegevens woning

Franimo nr.: #3683204
referentie: -
departement: Saône-et-Loire
nabij: Demigny
type: gîtes/ chambres d'hôtes
kamers: 11
slaapkamers: 11
woning: 650 m2
terrein: 14120 m2
prijs: € 725.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
100
150 - 230D
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
XXX
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

naam:M. Franssen
adres: 11 D1 Wilhelminalaan
6042 EK Roermond
Nederland
spreekt: Duits, Engels, Frans, Nederlands
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Demigny (Saône-et-Loire)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
51 374 €
Onroerend goed belasting
geschat
tussen 1 450 € en 5 075 €
Gebruikersbelasting
geschat
tussen 1 450 € en 3 625 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

La Rochepot Côte-d'Or stadshuis foto

stadshuis La Rochepot

Côte-d'Or

op 7 km

€ 549.000

Lucenay-l'Évêque Saône-et-Loire hotel restaurant foto

hotel restaurant Lucenay-l'Évêque

Saône-et-Loire

op 29 km

€ 595.000

Saint-Jean-de-Trézy Saône-et-Loire boerderij foto

boerderij Saint-Jean-de-Trézy

Saône-et-Loire

op 14 km

€ 845.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

Dop Makelaars - Uw aankoopmakelaar!

Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces van uw droomwoning in Frankrijk. Dop Makelaars biedt u een 'compleet aankooppakket' en gaat bovendien met u mee naar Frankrijk om te bezichtigen. Wij verdienen ons terug tijdens de onderhandelingen dus laat u bijstaan door onze ervaren makelaars waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare aankoop zonder zorgen.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

juridisch advies

U bent eigenaar van een huis in Frankrijk, u gaat binnenkort uw droomhuis kopen of uw huidige huis verkopen? Onze jurist Sophie Rodrigues heeft jarenlange ervaring en helpt u graag met alle juridische zaken met betrekking tot Frans onroerend goed. Heeft u vragen over bijvoorbeeld belasting, erfrecht, successie, schenking van uw huis, neem dan gerust eens contact met haar op.