eco huis te koop Durban-Corbières, Aude

€ 310.000

contact

omschrijving

Architectenhuis van 175 m2 met een terrein van 1850 m2 gelegen in Corbières tussen Narbonne en Perpignan op 20 km van de zee en een uur van de Spaanse grens. Het vrijstaande huis ligt op ongeveer 200 meter uit het dorp op het platteland. De constructie dateert uit 2006 en is gemaakt van de beste materialen inclusief airconditioning elektrische rolluiken. Op de begane grond, volledig uitgeruste Amerikaanse keuken die uitkomt op een woonkamer van 44 m2 met een centrale open haard, 3 grote zonnige kamers en een master bedroom met privé badkamer dressing en toilet. Boven twee grote slaapkamers met badkamer met douche, wc en kantoor. Alle kamers zijn de hele dag in volle zon dankzij de ramen in elke kamer. Grote terrassen rond het huis en aan de voorzijde een gesloten veranda maakt het mogelijk om te genieten van het Franse platteland. Buiten is er een aangelegd tuin met sierplanten en een mediterrane boomgaard. Het huis heeft een zwembad en er staan twee grote hangars die kunnen dienen als werkplaats of tweede garage. Alles is geheel ommuurd, de buurt is kalm en hoog boven het het dorp is een kasteel uit de tijd van de Katharen zien.

electriciteit, dak in goede staat, water, eetkamer, keuken, parkeerplaats, garage, zwembad, aangesloten op het riool, sceptic tank op norm, solide basis structuur, dubbel glas, electrische verwarming, open haard

gegevens woning

Franimo nr.: #3781439
referentie: 37811439
departement: Aude
nabij: Durban-Corbières
type: eco huis
kamers: 5
slaapkamers: 3
woning: 175 m2
terrein: 1850 m2
prijs: € 310.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
119
150 - 230D
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
3
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

naam:Gisele Roca
adres: 23 23rte d?albas
11360 DURBAN
Frankrijk
spreekt: Frans, Spaans
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Durban-Corbières (Aude)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
22 822 €
Onroerend goed belasting 1 400 €
Gebruikersbelasting 900 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Narbonne Aude huis foto

huis Narbonne

Aude

op 16 km

€ 390.500

Béziers Hérault villa foto

villa Béziers

Hérault

op 33 km

€ 352.000

Narbonne Aude huis foto

huis Narbonne

Aude

op 16 km

€ 269.500

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

meer informatie en foto's beschikbaar

Stuur het formulier om meer informatie en foto's te verkrijgen.

×