huis te koop Uchon, Saône-et-Loire

(Bourgogne), #131621 91 000 €

beschrijving woning

Rustige ligging aan het doodlopend weggetje ongeveer 10 km van Autun en 15 van de TGV le Creusot. Parijs in 1:10 bereikbaar.
2865m2 grond en 2 aparte gebouwen. De boerderij is gebouwd op een kelder met een ruime woonkamer van 56m2 met frans balkenplafond. De 2 slaapkamers zijn 16 en 12m2 ook met tegelvloer en balkenplafond, w.c, in te richten zolder
Het andere gebouw heeft 250 m2 vloeropp. met stallen en een nog in te richten zolder
een voormalige broodoven (ingestort) 
Mooi huis met groot potentieel en de mogelijkheid om wat aangelegen percelen weiland te huren

gegevens woning

referentie:
BA2073A
departement:
Saône-et-Loire
nabij of in:
Uchon
woningtype:
huis
kamers:
2
oppervlakte woning:
- m2
oppervlakte terrein:
2865 m2
prijs:
91 000 €

aanbieder

makelaar:
Burgundy 4U
naam:
Benjamin Haas
adres:
Place de l’Hotel de Ville 8
postcode:
21190
plaats:
Meursault
land:
Frankrijk
spreekt:
Engels, Frans, Nederlands

reageer op deze woning

Uw reactie wordt rechtstreeks naar de aanbieder van deze woning verstuurd.

`

in de nabijheid

kilometer.

gezondheid

diensten

winkels

overig

extra advies

Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

financiering woning Frankrijk

France Finance Consult is een financieel adviesbureau die zich met name bezighoud met kredieten en financieringen voor Frans onroerend goed. Op basis van de bestudering van uw vraagstuk beoordelen wij de mogelijkheden. Wij hebben goede contacten met diverse Franse, Belgische en Duitse banken. Hierdoor zijn wij in staat voor u de beste condities kunnen realiseren.

uw verbouwing in Frankrijk

U heeft een Frans huis op het oog en wilt graag gaan verbouwen maar heeft daarbij de hulp van een specialist nodig. Hoe zit het precies met Franse vergunningen en regels? U wilt graag orgineel en degelijk uw Franse huis verbouwen? U zoekt een vertrouwde aannemer zoals Jaco de Boer die een verbouwing in Frankrijk zowel kan regelen als uitvoeren.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immoblier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.