huis te koop Foix, Ariège

(Midi-Pyrénées), #139175 399 000 €

beschrijving woning

automatisch vertaald

Dichtbij van FOIX (ARIEGE, MIDI PRYENEES) heeft dit 19e eeuwse herenhuis 260 m² bewoonbare oppervlakte met een pension op 6 hectare van weilanden en bebost land. Het manor bestaat uit 7 belangrijkste slaapkamers waarvan 4 slaapkamers, een lounge en een woonkamer met een prachtige open haard zijn. Het Guesthouse heeft 40 m² bewoonbare oppervlakte en een rool ruime woonkamer met houtkachel, slaapkamer, badkamer en toilet. Er is een externe kelder, bijgebouwen met een opvanghuis voor auto's, een workshop en een paard onderdak voor 2 paarden. Deze eigenschap is verre van alle verstoringen, in een rustige omgeving en met vrij uitzicht. Voor meer informatie over deze eigenschap, neem contact op met onze Engels sprekende personeel per telefoon ( (gebruik het formulier om te reageren) ) of per e-mail ( (gebruik het formulier om te reageren) ), onder vermelding van referentienummer 281057. Om te zien ons assortiment van meer dan 30.000 woningen in Frankrijk, bezoek onze website: (gebruik het formulier om te reageren) Estate Agentschap CAPIFRANCE-We kijken uit naar het vinden u uw droomhuis!

gegevens woning

referentie:
34093300051
departement:
Ariège
nabij of in:
Foix
woningtype:
huis
kamers:
7
oppervlakte woning:
- m2
oppervlakte terrein:
60000 m2
prijs:
399 000 €

aanbieder

makelaar:
CapiFrance
naam:
David Breuillon
adres:
Parc Activité Aéroport – Le Lancaster, Rue Alfred Sauvy 455
postcode:
34470
plaats:
Perols
land:
Frankrijk
spreekt:
Engels, Frans

reageer op deze woning

Uw reactie wordt rechtstreeks naar de aanbieder van deze woning verstuurd.

`

in de nabijheid

kilometer.

gezondheid

diensten

winkels

overig

extra advies

Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

financiering woning Frankrijk

France Finance Consult is een financieel adviesbureau die zich met name bezighoud met kredieten en financieringen voor Frans onroerend goed. Op basis van de bestudering van uw vraagstuk beoordelen wij de mogelijkheden. Wij hebben goede contacten met diverse Franse, Belgische en Duitse banken. Hierdoor zijn wij in staat voor u de beste condities kunnen realiseren.

uw verbouwing in Frankrijk

U heeft een Frans huis op het oog en wilt graag gaan verbouwen maar heeft daarbij de hulp van een specialist nodig. Hoe zit het precies met Franse vergunningen en regels? U wilt graag orgineel en degelijk uw Franse huis verbouwen? U zoekt een vertrouwde aannemer zoals Jaco de Boer die een verbouwing in Frankrijk zowel kan regelen als uitvoeren.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immoblier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.