huis te koop Le Cheylard, Ardeche

(Rhône-Alpes), #127546 138 000 €

beschrijving woning

automatisch vertaald

LE CHEYLARD (ARDÈCHE, RHONE ALPES) aangenaam huis vol karakter in een gehucht dichtbij le Cheylard met een prachtig uitzicht over de vallei. Omvat een woonkamer, veranda, 3 slaapkamers met de mogelijkheid van een vierde, een terras op een 300 m ² perceel van land en een tuin van 700 m² voor het kweken van groenten. Ideaal ook als een hoofdverblijfplaats of vakantie / weekend home. Voor meer informatie over deze eigenschap of om te zien onze 25000 + eigenschappen in Frankrijk gaat u naar onze website (gebruik het formulier om te reageren) Estate Agentschap CAPI Frankrijk ref (gebruik het formulier om te reageren) of contact onze Engels sprekende personeel op (gebruik het formulier om te reageren) e- (gebruik het formulier om te reageren) We kijken uit naar het vinden van uw droomhuis!

gegevens woning

referentie:
34093206486
departement:
Ardeche
nabij of in:
Le Cheylard
woningtype:
huis
kamers:
5
oppervlakte woning:
- m2
oppervlakte terrein:
1000 m2
prijs:
138 000 €

aanbieder

makelaar:
CapiFrance
naam:
David Breuillon
adres:
Parc Activité Aéroport – Le Lancaster, Rue Alfred Sauvy 455
postcode:
34470
plaats:
Perols
land:
Frankrijk
spreekt:
Engels, Frans

reageer op deze woning

Uw reactie wordt rechtstreeks naar de aanbieder van deze woning verstuurd.

`

in de nabijheid

kilometer.

gezondheid

diensten

winkels

overig

extra advies

Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

financiering woning Frankrijk

France Finance Consult is een financieel adviesbureau die zich met name bezighoud met kredieten en financieringen voor Frans onroerend goed. Op basis van de bestudering van uw vraagstuk beoordelen wij de mogelijkheden. Wij hebben goede contacten met diverse Franse, Belgische en Duitse banken. Hierdoor zijn wij in staat voor u de beste condities kunnen realiseren.

uw verbouwing in Frankrijk

U heeft een Frans huis op het oog en wilt graag gaan verbouwen maar heeft daarbij de hulp van een specialist nodig. Hoe zit het precies met Franse vergunningen en regels? U wilt graag orgineel en degelijk uw Franse huis verbouwen? U zoekt een vertrouwde aannemer zoals Jaco de Boer die een verbouwing in Frankrijk zowel kan regelen als uitvoeren.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immoblier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.