huis te koop Lamastre, Ardeche

(Rhône-Alpes), #116461 240 000 €

beschrijving woning

Natuurstenen woonhuis met op te knappen gîte en atelier op een terrein van ruim 1 Ha Natuurstenen woonhuis met op te knappen gîte en atelier op een terrein van ruim 1 Ha en prachtig uitzicht op de stad.Op 2 minuten van het centrum, dit huis met losstaand gastenverblijf en nog diverse andere bijgebouwen, waaronder een tot schildersatelier ombebouwde garage. Het geheel ligt aan een doodlopende weg op een schuin aflopend terrein onderverdeeld in diverse ruime vlakke gedeelten, geschikt voor de aanleg van een zwembad.Begane grond: Terras, keuken, salon, wc, slaapkamer met douche en wastafel. Etage: slaapkamer, zolderkamer, badkamer met douche, wc en wasmachine aansluiting. Tuinniveau: 2 kelders, tuinkamer.Overigen: Op te knappen gîte, atelier, gebouw in aanbouw, eigen bron. Totale oppervlakte 240 m2.Lamastre met alle voorzieningen op 2 minuten, Autoroute A7 op 45 minuten.Een object met vele mogelijkheden in een toeristiche omgeving.

gegevens woning

referentie:
7726JB
departement:
Ardeche
nabij of in:
Lamastre
woningtype:
huis
kamers:
5
oppervlakte woning:
130 m2
oppervlakte terrein:
10344 m2
prijs:
240 000 €

aanbieder

makelaar:
TERRES DE FRANCE International Estate Agents
naam:
Gijs Van Breugel
adres:
Agence : 19 Rue de l'Eglise
postcode:
50150
plaats:
Sourdeval
land:
Frankrijk
spreekt:
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans

reageer op deze woning

Uw reactie wordt rechtstreeks naar de aanbieder van deze woning verstuurd.

`

in de nabijheid

kilometer.

gezondheid

diensten

winkels

overig

extra advies

Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

financiering woning Frankrijk

France Finance Consult is een financieel adviesbureau die zich met name bezighoud met kredieten en financieringen voor Frans onroerend goed. Op basis van de bestudering van uw vraagstuk beoordelen wij de mogelijkheden. Wij hebben goede contacten met diverse Franse, Belgische en Duitse banken. Hierdoor zijn wij in staat voor u de beste condities kunnen realiseren.

uw verbouwing in Frankrijk

U heeft een Frans huis op het oog en wilt graag gaan verbouwen maar heeft daarbij de hulp van een specialist nodig. Hoe zit het precies met Franse vergunningen en regels? U wilt graag orgineel en degelijk uw Franse huis verbouwen? U zoekt een vertrouwde aannemer zoals Jaco de Boer die een verbouwing in Frankrijk zowel kan regelen als uitvoeren.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immoblier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.