gîtes/ chambres d'hôtes te koop Lauzerte, Tarn-et-Garonne

Midi-Pyrénées395 000 €

Te koop mooie goedlopende chambres d'hotes met één gite. Vrijstaande eigenaarswoning in voormalige schuur. Perfect onderhouden en instapklaar.

Voor meer info: (gebruik het formulier om te reageren)

gegevens woning

Franimo nr.: #118547
referentie: -
departement: Tarn-et-Garonne
nabij: Lauzerte
type: gîtes/ chambres d'hôtes
kamers: 6
woning: 280 m2
terrein: 3000 m2
prijs: 395 000 €

aanbieder

naam: twan van horssen
adres: pont fourcat
82110 lauzerte
Frankrijk
spreekt: Duits, Engels, Nederlands

extra advies


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Uw naam is verplicht.

in de nabijheid

gezondheid

diensten

winkels

overig

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

juridisch advies

U bent eigenaar van een huis in Frankrijk, u gaat binnenkort uw droomhuis kopen of uw huidige huis verkopen? Onze jurist Sophie Rodrigues heeft jarenlange ervaring en helpt u graag met alle juridische zaken met betrekking tot Frans onroerend goed. Heeft u vragen over bijvoorbeeld belasting, erfrecht, successie, schenking van uw huis, neem dan gerust eens contact met haar op.